Informatie

Doet je kind dit jaar mee? Dan ben je hier aan het juiste adres voor meer informatie over het verloop van het kamp!

Over Kinderdagkamp

Stichting Kinderdagkamp is een kamp dat al vele jaren meedraait in de geschiedenis van Eibergen. Voorheen een tijd georganiseerd door ‘stichting Betula’ en sinds 2011 als zelfstandige stichting. Jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie vind voor kinderen van Eibergse scholen uit groep 3, 4 en 5, die na de zomer starten in de groepen 4, 5 en 6, Het kamp plaats in het Slingebos te Eibergen. Alle vrijwilligers van Stichting Kinderdagkamp werken mee om een prachtig, creatief en avontuurlijk verhaal neer te zetten dat zich gedurende deze week afspeelt in het bos. De kinderen zijn van maandag t/m vrijdag met ons in het bos tussen 9:00 en 17:00 uur. Met behulp van zo’n 125 kinderen hopen wij in deze week het probleem dat zich afspeelt tot een goed einde te brengen en dat kan natuurlijk niet zonder de hulp van jouw kind. Spelletjes, creatief theater en een dosis spanning en plezier maken hopelijk de laatste week vakantie van jouw kind tot een succes en iets om jaren lang mooi op terug te kijken.

Op de vrijdagmiddag verwelkomen wij je graag als ouder/verzorger, broertjes en zusjes, maar natuurlijk ook opa en oma om een stukje van dit avontuur van dichtbij mee te maken.
Via onze website lees je tijdens de kamp week wat er gebeurt is en kun je aan het eind van de dag foto’s zien van de beleefde avonturen. Via onze facebook en site houden we jullie op de hoogte gedurende het hele jaar met leuke feitjes, belangrijke informatie betreft de inschrijving en met zo af en toe een reeks foto’s uit de geschiedenis van kinderdagkamp.

Kampweek informatie

  • Wij verwachten de kinderen ‘s morgens voor 9.00 uur op de ‘Nieuwe Maat’ in Eibergen. Om 9.00 uur vertrekken we. ‘s Middags komen we om 17.00 uur op dezelfde plek terug, tenzij anders aangegeven! Op maandagochtend verwachten we de kids al om 8.45 uur in het Openluchttheater.
  • We verzoeken de ouders / voogden om gedurende de week het kamp niet te bezoeken. Via deze website houden we iedereen op de hoogte van de avonturen die we beleven. Elke avond plaatsen we foto’s van onze eigen kampfotografen.
  • Controleer de kids iedere avond op teken!
  • In verband met eventuele wespen zou het mooi zijn als de kinderen zo weinig mogelijk zoetigheden bij zich hebben.
  • Controleer de fiets van je kind voor aanvang van het kamp! Zit alles goed vast en is de fiets stevig genoeg?
  • Goed schoeisel is erg belangrijk in het bos. Trek de kinds bij slecht weer laarzen of wandelschoenen aan. Slippers, crocs of open schoenen zijn geen goed idee met alle losliggende takken!

Vragen of iets te melden?

Stap gerust op de groepsleiding af! We zijn uiteraard ook per mail en telefoon bereikbaar.

Benieuwd naar wat wij met uw gegevens doen? Lees hier ons Privacy protocol Stichting Kinderdagkamp Eibergen