Over Kinderdagkamp

Stichting Kinderdagkamp is een kamp dat al vele jaren meedraait in de geschiedenis van Eibergen. Voorheen een tijd georganiseerd door ‘stichting Betula’ en sinds 2011 als zelfstandige stichting. Jaarlijks in de laatste week van de zomervakantie vind voor kinderen van Eibergse scholen uit groep 3, 4 en 5, die na de zomer starten in de groepen 4, 5 en 6, Het kamp plaats in het Slingebos te Eibergen. Alle vrijwilligers van Stichting Kinderdagkamp werken mee om een prachtig, creatief en avontuurlijk verhaal neer te zetten dat zich gedurende deze week afspeelt in het bos. De kinderen zijn van maandag t/m vrijdag met ons in het bos tussen 9:00 en 17:00 uur. Met behulp van zo’n 125 kinderen hopen wij in deze week het probleem dat zich afspeelt tot een goed einde te brengen en dat kan natuurlijk niet zonder de hulp van jouw kind. Spelletjes, creatief theater en een dosis spanning en plezier maken hopelijk de laatste week vakantie van jouw kind tot een succes en iets om jaren lang mooi op terug te kijken.

Op de vrijdagmiddag verwelkomen wij je graag als ouder/verzorger, broertjes en zusjes, maar natuurlijk ook opa en oma om een stukje van dit avontuur van dichtbij mee te maken.
Via onze website lees je tijdens de kamp week wat er gebeurt is en kun je aan het eind van de dag foto’s zien van de beleefde avonturen. Via onze facebook en site houden we jullie op de hoogte gedurende het hele jaar met leuke feitjes, belangrijke informatie betreft de inschrijving en met zo af en toe een reeks foto’s uit de geschiedenis van kinderdagkamp.