Nog een paar nachtjes…

Zit je dit schooljaar (2022/2023) in groep 3, 4 of 5? En zit je op een Eibergse basisschool of woon je in Eibergen? Geef je dan op voor Kinderdagkamp 2023! Het kamp vindt zoals altijd plaats in de laatste week van de zomervakantie, van maandag 14 augustus t/m vrijdag 18 augustus.

Opgeven kan dit jaar ook weer door naar de Oranjemarkt te komen op woensdag 27 april. De kinderdagkampers staan tussen 10.00 uur en 15.00 uur voor FG Slijterij (in tegenstelling tot eerdere berichten dus niet op het podium). Hier kun je je opgeven en betalen. Kun je niet zelf naar de Oranjemarkt komen? Laat iemand anders je dan opgeven of kom naar het 2de inschrijfmoment (mits niet vol!) op woensdag 3 mei tussen 19.00 uur en 20.00 uur bij Café Tijink aan de Beltrumseweg 7 in Eibergen.

Het kamp kost € 40,00 per kind, waarbij een tweede opgave uit hetzelfde gezin voor € 30,00 mee mag doen. Dit bedrag dient contant of middels QR-code betaling, direct voldaan te worden.
Nieuw dit jaar is dat Stichting Kinderdagkamp Eibergen ook is aangesloten op het Forus platform,  zodat het inschrijfgeld ook via de “ME-App” voldaan kan worden.
Er is dit jaar ook weer plek voor 125 enthousiaste kinderen die zin hebben in een te gekke week! Vol is vol, dus wees er op tijd bij Koningsdag!

Fotowedstrijd
Naast het inschrijven hebben we ook een te gekke win-actie: Doe mee aan onze fotowedstrijd en maak kans op een prijs van Wuestman!
Maak jij het mooiste kiekje van de dag? Sta jij er samen met je ouders lekker gek op? Kun jij jou gezicht onderste boven op de foto krijgen?! Heb jij de “koelste” glimlach?
Laat je dan van je beste kant zien en wie weet win jij deze te gekke prijs!